Logo The Hand Academy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Snijzaalpracticum The Hand Academy

The Hand Academy organiseert vrijdag 15 november 2019 een ‘hands-on’ snijzaalpracticum.

Op deze bijzondere en unieke dag worden de cursisten in staat gesteld zelf een volledige dissectie van een ‘onderarm-hand’ te doen Bij dit snijzaalpracticum wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ‘fresh frozen’ onderarmen. Dat wil zeggen dat deze exemplaren ongeprepareerd / niet bewerkt zijn. Hierbij blijft de originele textuur en kwaliteit van het weefsel behouden en wordt het mogelijk een realistisch beeld en gevoel te krijgen van de functionele anatomie.

De cursisten werken met tweetallen aan één onderarm en voeren zelf de dissectie / preparatie uit. Deze dag wordt geleid door een handchirurg van het VUmc / The Hand Clinic en twee docenten van de opleiding. Meer informatie onder het cursus aanbod van The Hand Academy.

Wereldcongres voor handchirurgie en handtherapie Berlijn

Van 17 tot 21 juni 2019 vindt het Wereldcongres voor handchirurgie en handtherapie plaats in Berlijn. Het IFSSH / IFSHT congres 2019 verenigt experts in handchirurgie en handtherapie in een groot internationaal evenement met meer dan 3.500 deelnemers. Onder het motto "Building Bridges - Together Hand in Hand" zullen experts van over de hele wereld de nieuwste ontwikkelingen in de vakgebieden bespreken.

Lees meer op de website van het congres.

Direct aanmelden

Meld je direct aan voor de 'opleiding Handtherapie' en/of cursus(sen)!

aanmelden

The Hand Academy registratie CRKBO