Melanie Eissens

Melanie Eissens
 

Mel is hand / ergotherapeut, Europees CHT (ECHT), en MSc Hand Therapy. Sinds October 2020 is zij werkzaam in Switzerland (kantonspital Winterthur), daarvoor heeft zijn 6 jaar in London (UK): Royal London Hospital, NHS gewerkt, en daarvoor in het UMCG.

Zij is vanaf de start in 2008 / 2009 van de ‘opleiding handtherapie Amsterdam’ (Pro Education) actief als kernopleider, ontwikkelaar en docent. Tevens is Mel 9 jaar bestuurslid geweest bij de NVHT, was zij lid van de deskundigheidscommissie / commissie Profilering en Kwaliteit en heeft een actieve rol gespeeld bij het ontwikkelen van het certificerings-systeem en het tot stand komen van het beroepsprofiel ‘hand/ergotherapie’. Ook op internationaal vlak (EFSHT en IFSHT) is Mel actief, en is ze meegeweest met chirurgische missies naar o.a. Sierra Leone en Tanzania.

Melanie Eissens World's Toughest Row
 

World's Toughest Row

Onze Mel heeft het geflikt! Op dinsdag 01:19 uur lokale tijd kwam ze over de finish. Na 68 dagen, 19 uur en 48 minuten zat haar 2.807 NM lange roeiavontuur er op. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Bekijk hier de video van haar aankomst.


Mattie Dapper

Mattie Dapper
 

Mattie is hand / ergotherapeut CHT-NL, MSc, en werkzaam op de afdeling revalidatie van het VU Medisch Centrum (VUMC) te Amsterdam. Zij is vanaf de start in 2008 / 2009 van de ‘opleiding handtherapie Amsterdam’ (Pro Education) actief als kernopleider, ontwikkelaar en docent. Tevens is Mattie 9 jaar bestuurslid geweest bij de NVHT.

 
Mattie Dapper

Victor Poppelaars

foto victor 2017
 

Victor is hand / fysiotherapeut CHT-NL en werkzaam op de afdeling revalidatie en de polikliniek hand- en polszorg, van de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar. Hij is vanaf de start in 2008 / 2009 van de ‘opleiding handtherapie Amsterdam’ (Pro Education) actief als kernopleider, ontwikkelaar en docent. Tevens is Victor 4 jaar bestuurslid geweest bij de NVHT en was hij verder lid van de deskundigheidscommissie / commissie Profilering en Kwaliteit.

Cursuslocatie Amsterdam

Zie onze pagina cursuslocaties & route voor meer informatie over de locatie BCN Amsterdam Arena.

 
route bsn bottom