Melanie Eissens

Melanie Eissens
 

Mel is hand / ergotherapeut, Europees CHT (ECHT), en MSc Hand Therapy. Sinds October 2020 is zij werkzaam in Switzerland (kantonspital Winterthur), daarvoor heeft zijn 6 jaar in London (UK): Royal London Hospital, NHS gewerkt, en daarvoor in het UMCG.

Zij is vanaf de start in 2008 / 2009 van de ‘opleiding handtherapie Amsterdam’ (Pro Education) actief als kernopleider, ontwikkelaar en docent. Tevens is Mel 9 jaar bestuurslid geweest bij de NVHT, was zij lid van de deskundigheidscommissie / commissie Profilering en Kwaliteit en heeft een actieve rol gespeeld bij het ontwikkelen van het certificerings-systeem en het tot stand komen van het beroepsprofiel ‘hand/ergotherapie’. Ook op internationaal vlak (EFSHT en IFSHT) is Mel actief, en is ze meegeweest met chirurgische missies naar o.a. Sierra Leone en Tanzania.


Mattie Dapper

Mattie Dapper
 

Mattie is hand / ergotherapeut CHT-NL, MSc, en werkzaam op de afdeling revalidatie van het VU Medisch Centrum (VUMC) te Amsterdam. Zij is vanaf de start in 2008 / 2009 van de ‘opleiding handtherapie Amsterdam’ (Pro Education) actief als kernopleider, ontwikkelaar en docent. Tevens is Mattie 9 jaar bestuurslid geweest bij de NVHT.

 
Mattie Dapper

Victor Poppelaars

foto victor 2017
 

Victor is hand / fysiotherapeut CHT-NL en werkzaam op de afdeling revalidatie en de polikliniek hand- en polszorg, van de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar. Hij is vanaf de start in 2008 / 2009 van de ‘opleiding handtherapie Amsterdam’ (Pro Education) actief als kernopleider, ontwikkelaar en docent. Tevens is Victor 4 jaar bestuurslid geweest bij de NVHT en was hij verder lid van de deskundigheidscommissie / commissie Profilering en Kwaliteit.

Cursuslocatie Amsterdam

Zie onze pagina cursuslocaties & route voor meer informatie over de locatie BCN Amsterdam Arena.